logó

együtt lét napokadam-villa_h120px.jpgbelgradi-CML-konferencia-csoportkep_h120px.jpgbelgradi-CML-konferencia_h120px.jpgegyutt-let-lap-2014_h120px.jpgegyutt-let-nap-2014-taplalkozasi-szekcio_h120px.jpgegyutt-let-nap-kozgyules-2014_h120px.jpgfaces_h120.jpg

egyesület

A CML és GIST Betegek Egyesülete (volt Gyógyulás az STI-vel) azzal a céllal alakult, hogy a krónikus mieloid leukémiában (CML) és a gasztrointesztinális strómális tumorban (GIST) szenvedő betegek és hozzátartozóik számára minél szélesebb körű tájékoztatást, érdekképviseletet és egymás közötti tapasztalatcserét biztosítson.

A két, egymástól jól elkülöníthető betegségcsoportot közös terápiás lehetősége, a CML-ben és GIST-ben egyaránt hatásosnak bizonyult korszerű gyógyszer, a gyógyszerkísérletek során STI 571-nek nevezett, imatinib hatóanyagú szer köti össze.

Az egyesület korábbi aktivitásai után, 2012. évi közgyűlésén határozta el a megújulást. A Novartis támogatásának köszönhetően évente megrendezi tagjai számára budapesti ingyenes „együtt lét nap”-ját, melyen szakmai előadások, orvos-beteg találkozók és egyéb programok mellett közgyűlést is tart.

A rendezvény mellett hírlevelet is kiad az egyesület, melyet minden tagjához eljuttat. 2014 év végén megújuló weboldalán a betegségekkel kapcsolatos információkkal, az egyesület programjaival és – újdonságként – orvos válaszol rovattal találkozhatnak a tagok.

Az egyesület működését az éves tagdíj és az adó 1% mellett gyógyszergyártó és forgalmazó vállalatok segítik.

Az elnökség tagjai: dr. Hegedűs Péter elnök, Dániel Szilvia, Domokos Mihály.

Az egyesületi tagdíj összege 1 000 Ft / fő / év, melynek megfizetésére a CIB Bank-nál vezetett 10700158-49786204-51100005 számú egyesületi bankszámlára történő átutalással, befizetéssel, vagy postai (piros) csekken az egyesület címére történő befizetéssel kerülhet sor.

Szeretettel várjuk új tagjainkat!

CML és GIST Betegek Egyesülete

6800 Hódmezővásárhely, Hódi Pál u. 1. 2. lph. fsz. 1.

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

orvos válaszol gomb
együtt lét nap gomb
hírlevél gomb

My PCR Physician Button – English